hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان >  تخصیص 1500 میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از شرکت های تکثیر بذر استان گلستان 

 تخصیص 1500 میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از شرکت های تکثیر بذر استان گلستان 

مدیرشعب استان گلستان از اختصاص 1500 میلیارد ریال تسهیلات به اتحادیه ها و شرکتهای تعاونی تکثیر بذر استان گلستان خبر داد. 
بیشتر بخوانید

به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب استان گلستان،در راستای فراهم کردن بسترهای لازم برای توسعه بخش اقتصادی با هدف افزایش همکاری دو مجموعه و در نتیجه، تسهیل گری و رفع مشکلات کمبود نقدینگی در تشکل‌های تعاونی و جذب تسهیلات مناسب برای تولیدکنندگان بذر در شبکه تعاون روستایی، جلسه ای با حضور حمید رضا ملک مدیر شعب استان گلستان، امامی از دفتر امور سرمایه گذاری استانداری، عرب ابویی معاون اداره کل تعاون روستایی گلستان و مدیران اتحادیه ها و شرکت های تعاونی تولیدی بذراستان گلستان در محل مدیریت شعب استان درگرگان برگزار گردید. 
 در این جلسه مدیر شعب استان گلستان به ارائه گزارشی از عملکرد موفق این بانک در بخش های مختلف اقتصادی و تولیدی از جمله تکثیر بذر و حمایت از تعاونگران و تشکل های وابسته به تعاون روستایی پرداخت. و از اختصاص 1500 میلیارد ریال تسهیلات به اتحادیه ها و شرکتهای تعاونی تکثیر بذر استان گلستان خبر داد. 
 مدیر شعب استان گلستان به گزارشی از نشست با طهماسبی استاندار گلستان درخصوص پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون درسنوات قبل به شرکت های تکثیر بذر گندم اشاره کرد و گفت: با توجه به اقتصاد غالب منطقه استان که بخش کشاورزی است و دارای ظرفیت رشد مناسبی می باشد از نظر عدالت اجتماعی نیز کمک به این شرکت ها، در واقع کمک به بخش کشاورزی و کمک به مردم است. 
 وی یکی از دغدغه های مهم بانک در سال جاری را تامین مالی منابع شرکت های بذر دراستان برشمرد وافزود: دراین خصوص با استاندار صحبت شده و قول مساعد و همکاری ازایشان اخذ شده و  تامین منابع مالی را از بانک پیگیری کرده اند. 
 مدیر شعب استان گلستان به اعتماد سازی صورت پذیرفته بین بانک و مشتری اشاره کرد و افزود: افتتاح حساب کشاورزان عمده و بزرگ و تولید کنندگان گندم در بانک توسعه تعاون، واریز وجه درحساب های مفتوحه طبق چک لیست شرکت و اقدام به موقع و زود هنگام تشکیل پرونده تسهیلاتی شرکتها و اتحادیه های تکثیر بذر دربانک، موجب تزریق به موقع منابع وکاهش هزینه های تسهیلات و رضایتمندی مشتری و اخذ نتیجه برای بانک را دربر داشته است . 
 حمیدرضا ملک به تجربه پرداخت وجه کلزا کاران از طریق شبکه بانک توسعه تعاون استان درسال گذشته اشاره کردو بر انتقال وجه خرید تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی از جمله سیب زمینی، جو، سویا، پنبه و... را یادآور شد. 
 مدیر شعب استان گلستان در راستای ایجاد هم افزایی ضمن انعقاد تفاهم نامه با اتحادیه ها و شرکت ها ی تکثیر بذر استان بر انتقال حسابهای حقوق و دستمزد کارکنان و حساب شخصی مدیران اتحادیه ها و شرکتها ی یاد شده تاکید کرد. 
 وی بیان کرد: با توجه به سابقه بانک در سال های گذشته مبنی بر استفاده از اعتبارات ملی در بخش صنعت، تلاش و پیگیری به منظور حمایت از بخش کشاورزی و شرکت های مذکور برای استفاده از اعتبارات ملی و بهره مندی شرکت های تعاونی از کاهش نرخ سود 2 درصدی تسهیلات بانک توسعه تعاون مبنای کاراین بانک است . 
 امامی از دفتر امور سرمایه گذاری استانداری ضمن تقدیر از شرکت های تکثیر بذر و بانک توسعه تعاون گفت: رضایتمندی حداکثری اتحادیه ها و شرکت های تولیدی بذر استان گلستان در این جلسه نشان از عملکرد و حمایت خوب بانک توسعه تعاون بوده و این موفقیت را مرهون زحمات و تلاش های مدیریت و همکاران ایشان در شعب استان دانست. 
 عرب ابویی معاون مدیرکل تعاون روستایی گلستان هم با تشکر از برگزاری این جلسه به  توانمندی های تعاونی ها و مشکلات اتحادیه ها و شرکت های تعاونی تکثیر بذر و موضوعات مورد تعامل اشاره کرد و از بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک پویا و مجموعه ای توانمند در بخش تعاون نام برد و از حمایت های مالی آن ازبنگاه های اقتصادی، تولیدی و اشتغالزایی استان قدردانی کرد.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو